Demi container service

OVER DEMI

 

Flexibel, persoonlijk en professioneel

 

"Alles wat voorzien is een afsluiter, kunnen wij repareren" is de beschrijving van directeur Frans van Zomeren over DEMI’s vakgebied.

Sinds 1996 biedt DEMI Container Services bv reparaties, modificaties, inspecties, renovaties en speciale projecten aan voor tankcontainers & opleggers van alle maten en fabrikanten voor allerlei verschillende doeleinden. Sinds 1996 biedt DEMI Container Services bv reparaties, modificaties, inspecties, renovaties en speciale projecten aan voor tankcontainers & opleggers van alle maten en fabrikanten voor allerlei verschillende doeleinden. 

DEMI is klein genoeg om u een persoonlijke op maat gemaakte service te bieden waardoor het mogelijk is om oplossingen aan te bieden die perfect overeenkomen met uw behoeften. Toch zijn we groot genoeg om te kunnen omgaan met alle soorten tankcontainers die bekend zijn in deze industrie met de garantie op een snelle doorlooptijd.

Door de samenwerking met onze klanten blijven we ons bedrijf ontwikkelen, wat nodig is om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten en om continuïteit op de lange termijn te waarborgen. Het is altijd de strategie van deze onderneming geweest om zich minder te richten op groei, maar te focussen op de continuïteit en het voortdurend verbeteren van de service aan onze klanten. Door de sterke en langdurige relaties met onze klanten is de groei zeker niet achter gebleven.

Het team van DEMI Container Services 2016

Het team van DEMI Container Services 2016

DEMI heeft een modern depot in Heinenoord, nabij de haven van Rotterdam. Het depot en het kantoor zijn meerdere malen gerenoveerd en uitgebreid geweest zodoende dat het nu een totale oppervlakte bestrijkt van ruim 30.000 m2. DEMI Container Services bv biedt opslagruimte voor meer dan 3000 TEUs van de grond af gestapeld om uw materialen in goede conditie te houden.

Ca. 30 specialisten onderhouden, repareren, modificeren en inspecteren opleggers en alle type tankcontainers, zoals vloeistof, Gas, cryogene en SBC & IBC tanks. Het bedrijf is wereldwijd bekend met een klantenbestand van multinationale chemische concerns, wereldwijde leasing bedrijven, exploitanten en lokale bedrijven.

 

Feiten & cijfers

• 30.000m2 Depot Yard

• Opslag capaciteit > 3000 TEU

• 30 opgeleide professionals

• Meer dan 30 jaar ervaring

• Gelegen op slechts 15 minuten van de haven van Rotterdam

• 5 Dedicated & overdekte werkplaatsen

                                                                                                           

                                                                                                        Member of ITCO.